Skip to main content
FOTO VERGROTEN VOOR AFDRUK
FOTO VERGROTEN VOOR AAN DE MUUR
FOTO VERGROTEN ALS DIGITAAL BESTAND
FOTO VERGROTEN VOOR FOTOBEHANG

Foto vergroten voor fotoafdrukken, wanddecoratie en fotobehang

Wilt u een foto laten vergroten? Heeft u lage resolutie of lage kwaliteit foto’s die u graag als fotobehang wil laten maken? Wij digitaliseren foto’s in hoge resolutie om ze geschikt te maken voor fotobehang, maar ook digitale foto’s of door uzelf ingescande foto’s kunnen wij vergroten en herstellen voor fotobehang.

Wij hebben al vele klanten van online behangspecialisten kunnen helpen bij het digitaliseren, herstellen en vergroten van foto’s met als eindresultaat een geweldig fotobehang aan de muur.

In het voorbeeld op deze pagina van dit fraaie, oude Amsterdamse stadsbeeld uit 1892 was het origineel een oude foto van ca. 13cm hoogte. Dat is te klein om een grote print te maken zoals fotobehang. De foto moest worden vergroot om grote afdrukken te kunnen maken.

Na digitalisatie, vergroten, beschadigingen wegwerken, belichting corrigeren en de scheef genomen foto rechtzetten door Redmijnfoto.nl heeft Fotobehang.com hier een naadloos behang van gemaakt van 3.40 meter hoog.

Meer weten over de mogelijkheden om ook uw foto te vergroten voor bijvoorbeeld fotobehang? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Foto vergroten en delen toevoegen voor showroomwand

Een tijd geleden belde de eigenaar van een communicatiebedrijf ons met de vraag of een hele oude foto van een zendstation met drie generaties eigenaar kon worden gedigitaliseerd, hersteld én worden vergroot.

Een foto vergroten is doorgaans geen probleem voor Redmijnfoto.nl maar nu bleek er toch iets bijzonders aan de hand te zijn.

In het ontwerp van de nieuwe showroom was een specifieke foto uitgekozen en ingetekend door de architect. Echter bleek de originele foto een hele andere verhouding te hebben dan het fotobehang aan de nieuwe showroomwand, die verhoudingsgewijs veel langer was dan de foto breed. Ook dat is op zich nog geen probleem. We zouden in zo’n geval de foto kunnen gaan croppen, of in de volksmond ‘bijsnijden’ genoemd. Maar in dit specifieke geval ging dat helaas niet. Simpelweg omdat één van de drie heren zijn hoofd zou worden gecropt. En dat is nu precies niet de bedoeling van een mooie oude foto met de drie grondleggers van het bedrijf.

Redmijnfoto.nl bedenkt vrijwel overal een oplossing voor. Pas op het moment dat bij ons het zweet op het voorhoofd staat en we klamme handjes krijgen zullen we zeggen dat het écht niet kan. Dus aan het werk!

In het echte leven zou er aan de ruimte waar de foto genomen is minimaal 1 meter ‘extra’ moeten worden toegevoegd om de gewenste breedte te behalen zonder dat er gecropt hoeft te worden aan boven- of onderkant. Maar hoe verzin je iets wat er niet is? Dát is waarschijnlijk de artistieke vrijheid die we hanteren bij het bewerken van foto’s. Wat telt is het resultaat.

  • De foto is gedigitaliseerd.
  • De foto is hersteld en opgefrist.
  • De foto is bewerkt en aan beide zijkanten zijn er delen toegevoegd.

Het eindresultaat is een prachtig vergrote foto aan de wand in de nieuwe showroom van dit bedrijf. En de eigenaar’s reactie?

“Heel eerlijk? Vind ‘m geniaal!! Echt heel mooi werk!! Ben een zeer tevreden klant!!”

Offerte aanvragen
Foto vergroten voor fotobehang in interieur

Fotovergroting voor fotobehang eigen studio

Ook onze eigen studio hebben we voorzien van fotobehang met een fotovergroting van de New York / Manhattan Skyline.

Meer weten over de mogelijkheden om ook uw foto geschikt te maken voor grootformaat prints of fotobehang? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.