Skip to main content
DIGITALISEREN VOOR FOTOAFDRUK
DIGITALISEREN VOOR ARCHIVERING
DIGITALISEREN VOOR FOTOHERSTEL
DIGITALISERING VOOR FOTOVERGROTING

Digitalisatie van foto's en beeldmateriaal

Het herstellen van oude foto’s of documenten begint met digitalisatie. Onze fotostudio heeft diverse technieken in huis om foto’s of documenten van klein tot groot te digitaliseren. Dat is wat wij het liefste doen: onze klanten helpen aan een blijvende herinnering door oude foto’s te digitaliseren en waar nodig te herstellen.

Bijvoorbeeld die enige foto van een dierbare, een oude foto van een bijzonder moment of wellicht de complete bedrijfsgeschiedenis in beeld. Of het nu gaat om één of 250 foto’s, wij digitaliseren op professionele wijze op hoge resolutie uw beeldmateriaal en waar nodig herstellen of vergroten wij uw fotomateriaal. Een fraaie afdruk op diverse materialen van de gedigitaliseerde foto’s behoort ook tot de mogelijkheden.

Digitalisatie van:

 • Foto’s
 • Dia’s
 • Negatieven
 • Ansichtkaarten
 • Documenten
 • Diploma’s
 • Schilderijen
 • Prenten
 • Blauwdrukken
 • Bouwtekeningen
 • Posters

Digitaliseren kleurenfoto's

Wij digitaliseren uw kleurenfoto’s op professionele wijze. Dat kan al vanaf 1 enkele foto tot complete collecties. Ook het digitaliseren van negatieven en dia’s is mogelijk bij Redmijnfoto.nl.

Offerte aanvragen

Digitaliseren zwart-wit foto's

Redmijnfoto.nl verzorgt digitalisatie van uw zwart-wit foto’s, dia’s en negatieven. Dit is mogelijk vanaf enkele stuks tot complete bedrijfscollectie.

Meer weten over de mogelijkheden om ook uw zwart-wit foto’s te laten digitaliseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Digitaliseren verzamelwerken

Wij digitaliseren uw verzamelwerken en collecties professioneel zoals oude boeken met prenten en ansichtkaarten.

Meer weten over de mogelijkheden om verzamelwerken te laten digitaliseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Digitaliseren documenten

Uw documenten professioneel laten digitaliseren voor digitaal archief? Ook daar is Redmijnfoto.nl uw ideale partner. Van kleine (platte) objecten zoals postzegels tot bouwtekeningen en schilderijen.

Offerte aanvragen

Digitaliseren schilderijen

Veel kunstenaars laten tegenwoordig hun schilderijen digitaliseren voor bijvoorbeeld website, catalogus of reproductie.

Offerte aanvragen
https://www.youtube.com/watch?v=PN9XLum98a8
Een kijkje achter de schermen

Digitalisatie en Fotorestauratie bij Redmijnfoto.nl

Play Video

Redmijnfoto.nl heeft oude luchtfoto's van ons bedrijf gedigitaliseerd en afgedrukt in groot formaat. Top service!

Theo - Wateringen

Hoe werkt Redmijnfoto.nl?

Als u een online offerte hebt aangevraagd voor het herstellen van foto’s zorgen wij binnen een werkdag dat er een passende offerte wordt gemaakt. Daarin staat precies wat we gaan doen en wat het kost.

Bent u akkoord met de offerte? Dan kunt u de bevestigingsknop in de e-mail gebruiken om de offerte goed te keuren en te betalen. Via onze website kunt u dan veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard en PayPal.

De te digitaliseren en te herstellen foto(‘s) kunt u naar ons opsturen of langsbrengen bij onze fotostudio. Na digitalisatie en reparatie van uw foto(‘s) ontvangt u van ons een link om de digitale bestanden te downloaden. We retourneren de originele foto (en eventuele fotoafdrukken) goed verpakt per PostNL met Track & Trace code.